Focus Zwolle

Zijn de ruimtes zowel door de week als in het weekend beschikbaar voor verhuur?

Ja, onze ruimtes zijn in het weekend de gehele dag en door de week vanaf 17 uur beschikbaar voor verhuur. Mocht u buiten de genoemde tijden een ruimte willen huren, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Stuur een e-mail of bel ons om de beschikbaarheid voor uw gewenste datum te bespreken.

Is het mogelijk om de ruimtes te bezichtigen?

Ja, stuur een e-mail of bel ons om een afspraak in te plannen voor een bezichtiging.

Is er een buitenruimte aanwezig?

Ja, zowel de Plataan als de Esdoorn hebben toegang tot een terras. Het terras kunt u erbij huren voor €25.

Zijn er statafels aanwezig?

Nee, deze zijn niet aanwezig. U mag wel uw eigen statafels meenemen.

Bieden jullie ook catering?

Helaas bieden we momenteel geen catering. U moet dus zelf uw eten en drinken verzorgen. Catering laten bezorgen is toegestaan.

Wat zijn de mogelijkheden voor koffie en thee?

De Plataan en de Esdoorn zijn voorzien van een koffiezetapparaat (filter) en een waterkoker. U dient zelf de koffie en thee mee te nemen. Het is ook mogelijk om de koffie en thee van Focus af te nemen, hiervoor vragen wij €1,50 per persoon per afname.

Zijn er glazen, borden en bestek aanwezig?

De keukens van de Plataan en de Esdoorn zijn ruim uitgerust met glazen, borden, kommen, bestek, pannen en schalen. Deze kunt u gebruiken tijdens de huur van de ruimte. We raden u aan om bij het bezichtigen van de ruimte te controleren of alles wat u nodig heeft aanwezig is. Mocht u specifiek iets nodig hebben, dan kunt u dit altijd zelf meenemen.

Is het mogelijk om te barbecueën?

Ja, het is mogelijk om te barbecueën op het terras van de Plataan of de Esdoorn. Hiervoor kunt u een barbecue huren bij Focus, of u kunt uw eigen barbecue meenemen.

Is er een frituur of airfryer aanwezig?

Nee, er is geen frituur of airfryer aanwezig. Deze kunt u wel zelf meenemen. Het gebruik van een frituur of airfryer is alleen toegestaan onder de afzuigkap in de keuken of buiten op het terras.

Hoe werkt het tekenen van de huurovereenkomst en het overdragen van de sleutel?

In de week voorafgaand aan de geplande verhuur, bellen we u om een afspraak in te plannen voor het tekenen van de huurovereenkomst en het overdragen van de sleutel. Tijdens deze afspraak krijgt u ook de instructies omtrent het gebruik van de ruimte, regelen we de betaling (inclusief de borg van €250) en plannen we een afspraak voor het inleveren van de sleutel.

Kan ik de sleutel na afloop in de brievenbus achter laten?

Dit is niet mogelijk. Er wordt een afspraak ingepland tijdens verhuur werktijden, voor het inleveren van de sleutel.

Wat zijn de regels omtrent het schoonmaken van de ruimte?

Huurders zijn zélf verantwoordelijk voor de schoonmaak na het huren van de ruimte. Indien de ruimte niet schoon (genoeg) wordt achtergelaten, zijn we genoodzaakt (een gedeelte van) de borg in te houden. Alle schoonmaakspullen zijn aanwezig.

Hoeveel tijd heeft u voor het klaarzetten en opruimen van de ruimte?

Voor de gehuurde periode krijgt u een halfuur om alles klaar te zetten en eventueel te versieren, heeft u meer tijd nodig, dan kunt u een (half) uur bijboeken.

Wat is de eindtijd voor een feest in de avond?

Uw feestje mag tot 24 uur duren, dan moeten alle gasten weg zijn. Om 23u moet het buiten stil zijn. We zitten middenin een woonwijk en vragen u rekening te houden met de omwonenden.

Mag er een springkussen of foodtruck komen?

Dat is toegestaan indien het aan de juiste regelgeving voldoet. Hier bent u zelf verantwoordelijk voor.