Focus Zwolle

Deel je passie voor muziek met andere mensen bij Focus op Muziek. Beginnende en ervaren muzikanten zijn welkom om in een ontspannen sfeer samen muziek te maken.

Verscheidenheid aan muziekstijlen
Bij Focus op Muziek is er ruimte voor diverse muziekstijlen en genres. De ene keer spelen we covers van bestaande nummers, de andere keer spelen we nummers die de deelnemers zelf hebben gemaakt. Deze variatie zorgt voor een dynamische en verfrissende ervaring waarin iedereen zijn of haar eigen muzikale voorkeuren kan uitdrukken.

Voor wie is het?
Focus op Muziek is bedoeld voor iedereen die een passie heeft voor muziek en met anderen wil samenspelen. Of je nu een ervaren muzikant bent of net begint, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze inspirerende muzikale gemeenschap.

Wanneer en waar?
Focus op Muziek vindt plaats op elke vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur in de Esdoorn, een gezellige ruimte bij Focus waar ook een piano staat. De locatie biedt een ideale omgeving om samen muziek te maken en te genieten van de muzikale interactie.

Geen vooropgestelde doelen
Bij Focus op Muziek staat het spontane en ongedwongen karakter voorop. Er zijn geen vaste doelen of verwachtingen. De focus ligt op het genieten van de muziek en het samen creëren in het moment. Dit zorgt voor een authentieke en betekenisvolle ervaring.

Contact
Als je geïnteresseerd bent in Focus op Muziek, ben je van harte welkom om deel te nemen aan Focus op muziek. Neem contact op via muziek@focuszwolle.nl voor meer informatie of om je aan te melden. Breng je instrument mee en laat je inspireren door de kracht van muziek. We kijken ernaar uit om samen met jou muziek te maken!

Inschrijven Nieuwsbrief

juli 2024
Geen evenementen gevonden!
Meer laden